Почивки и екскурзии от Старри Травел

Почивки и екскурзии в Сърбия от Старри Травел

Hotel Bavka предлага 24-часова рецепция, градина и тераса. Сред другите удобства са общ салон и помещение за съхранение на багаж. На разположение е безплатен паркинг.
Tami Residence се намира само на 2,5 километра от историческия център на града и предлага безплатен достъп до Wi-Fi и стаи със сателитна телевизия.
Radisson Blu Old Mill Belgrade се намира на 2,50 км. от централния площад Република на Белград. Хотелът предлага безплатна сауна и безплатен фитнес център.
Hotel Petrus се намира в центъра на Парачин. Той предлага изцяло нови, адаптирани, модерни стаи и апартаменти с безплатен интернет в обществените места.
Hotel Djerdap е разположен на брега на река Дунав в центъра на Кладово. Осеметажната сграта предлага панорамна гледка към грата и към реката.
88 Rooms Hotel се намира на един километър от центъра на Белград. Построен през 2014-та година, хотелът предлага елегантни стаи с безплатен високоскоростен Wi-Fi.
Falkensteiner Stara Planina се намира в подножието на Стара планина в Сърбия, само на 150 км. от София. До самия хотел (на 20м.) се намира ски лифт, който предлага директен достъп до пистите с обща дължина 13 км.
Hotel Banjica се намира в тихата част на Соко баня, на само 300 м от централната алея
Hotel Radan се намира в балнео курорта Пролом Баня и разполага с 212 стаи в три обекта, от които два са свързани с топла връзка с медицинския и Wellness центъра.
Страници:  1234 Последна » от общо 4 страници


За Сърбия

Република Сърбия (на сръбски: Република Србија или Republika Srbija) е държава в Югоизточна Европа. На север Сърбия граничи с Унгария, на изток - с Румъния и България, на юг - с Република Македония и Косово, на югозапад - с Черна гора, а на запад - с Босна и Херцеговина и Хърватия. Столицата ѝ е Белград.

Виж повече информация

Свържете се с нас

За връзка с нас:
тел. 0879 46 80 45

Skype Status Starry Travel