Почивки и екскурзии от Старри Травел

Почивки и екскурзии в Сърбия от Старри Травел

Допълнителна информация

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА:
Хотел Metropol Palace 5*
Хотел Hayatt Regency 5*
88 Rooms Hotel 4*

Radisson Blu Old Mill 4*
Хотел Majestic 4* - www.majestic.rs
разположен в сърцето на Стари Белград на пешеходна зона Княз Михайло и площад Република
Хотел Moskva 4* - www.hotelmoskva.rs
разположен в центъра на Стари Белград, на 2 минути пеша от хотел Majestic, в ресторанта на който е новогодишната вечеря
Хотел Queen's Astoriya Design 4*
Belgrade Art Hotel 4*
Хотел Kasina 3*
Хотел Royal 2 * - www.hotelroyal.rs/
разположен в центъра на Стари Белград до крепостта Калемегдан, на 5 минути пеша от хотел Majestic, в ресторанта на който е новогодишната вечеря

Нова Година в Белград

НОВА ГОДИНА 2016 В БЕЛГРАД
Продължителност: 4 дни / 3 нощувки

Дати на отпътуване: 30.12.2015 - 02.01.2016 и 31.12.2015 - 03.01.2016

1 ДЕН /СОФИЯ - БЕЛГРАД/
(При възможност отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора и Пловдив - с предварително запитване).
Отпътуване от София от паркинга пред стадион Васил Левски в 08.00ч. Пътуване по маршрут: София - Калотина - Белград. Пристигане в Белград след обяд. Настаняване в избрания хотел. Свободно време за самостоятелна разходка и пазар в сърцето на Стари Белград: площада на Републиката, паметникът на Княз Михайло, пешеходната улица Княз Михайло - най-известната улица в Белград и едно от най-важните градски пространства, търговска зона и седалище на държавните институции. Градската променада ще ви заведе до крепостта Калемегдан и едноименния парк. Вечеря. Нощувка.  

2 ДЕН /БЕЛГРАД/
Закуска. Панорамна автобусна обиколка на Белград с местен екскурзовод: преминаване в Нови Белград през Бранков мост над река Сава, Нови Белград, хълма Дедине - най-елитния квартал в Белград, Къщата на Цветята, където е гроба на някогашния председател на СФРЮ - Йосиф Брос Тито и неговата съпруга Йованка. Посещение на най-големият православен храм на Балканите - „Свети Сава". Изграждането на храма все още не е завършено, началото му започва през 1894г. В близост до храма се намират Народната библиотека на Сърбия, малката църква Свети Сава и паметника на Карагеорги Петрович-Караджордже, сръбски вожд и основоположник на династията на Караджорджевичите. Продължаване на панорамната обиколка: бул. Освобождение, бул. Крал Милан, площад Славия, площад Теразийе. Посещение на крепостта Калемегдан, разположена на висока скала на десния бряг на река Сава при вливането и в река Дунав. Днес на нейната територия се намират Военният музей, Обсерваторията, Зоологическата градина, парк с алеи за разходка, комплекс за спорт и развлечения. Свободно време. Вечеря. Нощувка.  

3 ДЕН /БЕЛГРАД - НОВИ САД*/
Закуска. Свободно време в Белград или по желание екскурзия до Нови Сад - столица на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Посещение на крепостта Петроварадин - най-атрактивния паметник на културата и историята на града. Необичайната си извисеност над нивото на Дунав, Петроварадин дължи на високата скала, която се издига над реката. С четири етажа под земята, 16,5 километра подземни галерии, сводове и куполи, около 12 000 бойници и 13 порти, крепостта е наречена Гибралтар на Дунав. Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад - площада на Свободата, Римокатолическата катедрала, Сградата на Общината. Свободно време с възможност за обяд. Връщане в хотела в Белград. Нощувка.  

4 ДЕН /БЕЛГРАД - СОФИЯ/
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София - вечерта.За Сърбия

Република Сърбия (на сръбски: Република Србија или Republika Srbija) е държава в Югоизточна Европа. На север Сърбия граничи с Унгария, на изток - с Румъния и България, на юг - с Република Македония и Косово, на югозапад - с Черна гора, а на запад - с Босна и Херцеговина и Хърватия. Столицата ѝ е Белград.

Виж повече информация

Свържете се с нас

Офис София
тел. 02/ 846 80 45
тел. 0879 46 80 45

Офис Пловдив
тел. 032/ 94 30 03
тел. 0878 16 80 45

Skype Status Starry Travel - офис София
Skype Status Starry Travel - офис Пловдив