Почивки и екскурзии от Старри Травел

Почивки и екскурзии в Сърбия от Старри Травел

Сърбия | НГ Пирот, Лесковац, Кладово | Комплекс Apostolovic

Комплекс Apostolovic е оазис на спокойствието, разположен на брега на река, обгърнат от зеленина. Намира се само на километър от град Лесковац. Ресторантът на комплекса предлага традиционна сръбска и лесковачка кухня с неизменните специалитети на скара, както и уникални ястия, спечелили му славата на гастрономически рай. На разположение на гостите са луксозни помещения за настаняване, оборудвани с телевизор, климатик и мини бар.

Нова Година по сръбски със сръбска скара и дюлева ракия. Почувствайте Балканския ритъм в Пирот, Парачин или Кладово, Сърбия.

Предлагаме Ви автобусни програми и програми и възможност за пътуване със собствен транспорт за посрещане на Новата 2017 година в Сърбия.

Кликнете върху името на хотела за да разгледате офертата.

Цената е в лева на човек и включва:

  • 2 нощувки със закуски на блок маса в комплекс Apostolovic kompleksapostolovic.com/
  • Празнична новогодишна вечеря в бална зала на комплекс Апостолович с жива музика, богато меню и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки;
  • Празнична вечеря „Реприза" на 01.01.2020 с жива музика, богато меню и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки;
  • Туристическа такса;
  • Медицинска застраховка с покритие 2000 евро на ЗК Уника
  • Екскурзоводско обслужване по целия маршрут

Цената не включва: разходи от личен характер

Доплащане:
медицинска застраховка за лица над 65 г.:
- от 65 г. до 70 г. - 3 лв.
- от 70 г. до 75 г. - 4 лв.
- от 75 г. до 79 г. - 8 лв.
Лица над 79 г. не се застраховат!За Сърбия

Република Сърбия (на сръбски: Република Србија или Republika Srbija) е държава в Югоизточна Европа. На север Сърбия граничи с Унгария, на изток - с Румъния и България, на юг - с Република Македония и Косово, на югозапад - с Черна гора, а на запад - с Босна и Херцеговина и Хърватия. Столицата ѝ е Белград.

Виж повече информация

Свържете се с нас

За връзка с нас:
тел. 0879 46 80 45

Skype Status Starry Travel