Почивки и екскурзии от Старри Травел

Почивки и екскурзии в Сърбия от Старри Травел

Сърбия | НГ Пирот, Лесковац, Кладово | Hotel Petrus, Парачин

Hotel Petrus се намира в центъра на Парачин. Той предлага изцяло нови, адаптирани, модерни стаи и апартаменти с безплатен интернет в обществените места.

Хотел Петрус разполага със самостоятелен паркинг с видеонаблюдение, 2 ресторантски зали, бизнес зала, голяма зала за тържества и семинари с капацитет до 600 човека, туристическа агенция и магазин за разкрасителни продукти.

Насладете се на гледката към река Crnica от балкона на първия етаж, заобиколен от цветя. Разнообразие от национални и международни ястия се сервира там или в ресторанта и снек-бара, както и разнообразни напитки , задоволяващи и най-взискателните гости. Безплатната закуска на шведска маса се сервира между 6:00-10:00 часа.

Нова Година по сръбски със сръбска скара и дюлева ракия. Почувствайте Балканския ритъм в Пирот, Парачин или Кладово, Сърбия.

Предлагаме Ви автобусни програми и програми и възможност за пътуване със собствен транспорт за посрещане на Новата 2017 година в Сърбия.

Кликнете върху името на хотела за да разгледате офертата.

Собствен транспорт : 400 лв.
Автобусна програма: 420 лв.
Промо цената
важи за Ранни Записвания до 15.10.2018

Цената включва:
- 2 нощувки, 2 закуски в хотел PETRUS 3* разположен в идеалния център на Парачин
- 1 обяд на 31.12
- 1 празнична новогодишна вечеря /на сервиране/ с жива музика и включена неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки в банкетната зала на хотела
- 1 празнична вечеря /на сервиране/ на 01.01 с жива музика (напитки не са включени, заплащат се допълнително)
- транспорт с туристически автобус 3*
- водач от фирмата организатор
- групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец

Цената не включва:
- входни такси и билети за забележителности
- екскурзия до манастир Манасия - 20 лева (организира се при група минимум 25 души)
- доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. - 5 лева; от 76 до 80г. - 9 лева. Туристи над 80г. не могат да бъдат застраховани.

ЗАПИТВАНЕ

Резервирайте на телефон: 0879 46 80 45За Сърбия

Република Сърбия (на сръбски: Република Србија или Republika Srbija) е държава в Югоизточна Европа. На север Сърбия граничи с Унгария, на изток - с Румъния и България, на юг - с Република Македония и Косово, на югозапад - с Черна гора, а на запад - с Босна и Херцеговина и Хърватия. Столицата ѝ е Белград.

Виж повече информация

Свържете се с нас

За връзка с нас:
тел. 0879 46 80 45

Skype Status Starry Travel